Ponsnibbelen

Ponsnibbelen is een bewerkingstechniek, waarbij een stempel in een metalen plaat geponst wordt. Hierdoor kunnen er vormen uit metaal worden gesneden. Met moderne machines kunnen wij al uw klussen uitvoeren op het gebied van ponsnibbelen. 

Het kloppend hart van de plaatbewerking wordt gevormd door de Finnpower SG-6 ponsnibbelmachine met geïntegreerde hoekschaar, voorzien van automatische aanvoer van materialen en afvoer van producten. Een reus die in staat is grote hoeveelheden materiaal te verwerken tot grote en kleine series. Ook het combineren van orders is mogelijk, door gebruik te maken van vijf aflegplaatsen voor producten. En dat scheelt enorm in de kosten.

Verder hebben de beschikking over een nagelnieuwe Finnpower C-6 met automatische be- en ontlading. Deze Formule-1 machine onder de ponsmachines heeft een maximale hitrate van 1.100 slagen per minuut. Een snelle machine en manarme bediening betekent een lage kostprijs. Kleinere producten tot maximaal 500x500 mm vallen met een klep ook nog eens direct in de transportkrat.

Voor het aanleveren van .DWG, .DXF of 3D files vindt u hier de aanleverspecificaties (PDF).

 

Ponsnibbelen
Ponsnibbelen

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Jan Poel

0229-284745
Contact opnemen