Persen

Snaas heeft de beschikking over een aantal excenterpersen, zowel handmatig als in complete automatische perslijnen. Efficiency en een scherpe prijs staat hierbij voorop. Daarnaast kunnen middels dieptrekken producten met een grote vormvrijheid worden gemaakt. Wij verzorgen de stempels, onderhouden deze en slaan ze veilig voor u op.

 

Automatisch excenterpersen kan bij Snaas Metaalwaren tot 180 ton. Maar in sommige gevallen geven wij de voorkeur aan handmatigexcenterpersen of dieptrekken. Dat heeft te maken met het formaat van de werkstukken, het materiaal, de aantallen en de complexiteit van de bewerkingen. Omdat u belang hebt bij een optimaal resultaat, laten wij niets aan het toeval over. Voor stempels en speciaal gereedschap kunt u gewoon bij ons terecht. En omdat uw opdrachten zich in de toekomst kunnen herhalen, zorgen wij ook voor onderhoud en brandvrije opslag van deze gereedschappen. Zonder extra kosten. Service van Snaas.

Stelt u bijzondere eisen aan de kwaliteit en uitstraling van uw product? Dan kunt u kiezen voor het Rotofinish-procédé voor een briljant resultaat. Uw producten worden op deze manier trommelontbraamd of gepolijst geleverd.

 

Voorbeelden van producten

     

 

Persen

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Jan Poel

0229-284745
Contact opnemen