Perforeren en profileren

Bij Snaas is het mogelijk om metaal te laten perforeren en profileren. Dit gebeurt nauwkeurig en volautomatisch met speciale gereedschappen. Wij bieden klantspecifieke oplossingen in een korte tijd. 

Onze 15-stands profielwals is bij uitstek geschikt voor CNC-geponste, geperforeerde profielen. Dit wordt bereikt door een CNC-gestuurd meetwiel, die een snelle hydraulische schaar aanstuurt. Grote snelheid en nauwkeurigheid zijn dus gegarandeerd. Perforeren gebeurt volautomatisch met speciale gereedschappen die in eigen huis kunnen worden gemaakt en onderhouden.

Perforeren

Een geperforeerde plaat heeft gelijkmatige openingen/gaten in vaste afstand tot elkaar. Deze openingen zijn tot stand gekomen door middel van boren, stansen, frezen of een andere manier. De meest gebruikte perforatievormen zijn de ronde en vierkante perforatie. Er bestaan daarnaast diverse speciale perforaties, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Profileren

Staal heeft een hoge treksterkte en hardheid, waardoor het zeer geschikt is voor constructies. Voor deze constructies zijn vaak profielen nodig. Snaas maakt diverse profielen in staal en metaal. Hierbij kunt u denken L-, T- en U-profielen. Mocht u een ander profiel nodig hebben dan kunnen wij dit uiteraard ook vervaardigen. 

 

Voorbeelden

    

Bekijk hieronder een video over perforeren en profileren en het proces daarvan.

 

Perforeren en profileren

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Jan Poel

0229-284745
Contact opnemen