Panelen zetten

Panelen worden veel gebruikt als bouwmateriaal voor bedrijfspanden, hallen en stallen. Panelen hebben hun eigen profilering. Snaas kan paneelachtige producten ponsen en zetten. Dit doen wij ook met voorgelakte paneelplaten. 

Met onze moderne kantbank en de bijbehorende hulpmiddelen kunnen wij metaal met een hoge kwaliteit buigen. Hierbij is de zetnauwkeurigheid zeer groot. Snaas heeft diverse oplossingen op het gebied van buigwerk en panelen zetten. Wij buigen de vlakke plaat in de gewenste vorm. Maar ook de rechtlijnige vormgeving behoort tot onze mogelijkheden. Zo kunnen wij behuizing vervaardigen voor verschillende toepassingen.

Dit wordt gedaan door onze vakkundige werknemers. Zij hebben veel ervaring met panelen zetten en werken met grote nauwkeurigheid. Hierdoor kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Voor de grote series heeft Snaas een volautomatische WEMO-zetlijn. Hoewel deze installatie beperkt in zijn afmetingen is, worden in hoog tempo, en dus voordelig, paneelachtige producten geponst en gezet, ook uit voorgelakte plaat. Hierdoor is Snaas in staat om tegen de voordeligste tarieven te produceren. En supersnel!

 

Panelen zetten

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Jan Poel

0229-284745
Contact opnemen