Metaalbewerking

Snaas Metaalwaren biedt een breed dienstenpakket op het gebied van metaalbewerking. Zodoende kunnen wij het grootste deel van uw projecten, van A tot Z, in eigen huis uitvoeren.

Ponsnibbelen

Ponsnibbelen

Ponsnibbelen is een bewerkingstechniek, waarbij een stempel in een metalen plaat geponst wordt. Hierdoor kunnen er vormen uit metaal worden gesneden. Met moderne machines kunnen wij al uw klussen uitvoeren op het gebied van ponsnibbelen. 

Lasersnijden

Lasersnijden

De lasersnijtechniek maakt het mogelijk om snel kleine series en ingewikkelde contouren te snijden. Snaas beheerst het lasersnijden van metalen onderdelen tot in de puntjes en beschikt over een uiterst moderne lasersnij-installatie.

Kanten

Kanten

Kanten is een metaalbewerkingstechniek dat wordt gebruikt bij plaatwerken. Met behulp van onze kantbanken kunnen wij metaal nauwkeurig buigen. Zowel kleine als grote series kunnen wij heel eenvoudig kanten.

Robotkanten

Robotkanten

Robotkanten is de geautomatiseerde vorm van kanten. Met behulp van een robot wordt plaatmetaal omgebogen. Dit is uiterst efficiënt bij de grote aantallen kantwerk en het is een relatief goedkoop productieproces.

Panelen zetten

Panelen zetten

Panelen worden veel gebruikt als bouwmateriaal voor bedrijfspanden, hallen en stallen. Panelen hebben hun eigen profilering. Snaas kan paneelachtige producten ponsen en zetten. Dit doen wij ook met voorgelakte paneelplaten. 

Inpersen

Inpersen

Inpersmoeren zijn ontwikkeld om op mechanische wijze snel schroefdraadelementen aan te brengen. Ze worden eenvoudig met een standaard pers in geboorde, gelaserde of gestanste gaten aangebracht.

Persen

Persen

Snaas heeft de beschikking over een aantal excenterpersen, zowel handmatig als in complete automatische perslijnen. Efficiency en een scherpe prijs staat hierbij voorop. Daarnaast kunnen middels dieptrekken producten met een grote vormvrijheid worden gemaakt. Wij verzorgen de stempels, onderhouden deze en slaan ze veilig voor u op.

 

Lassen

Lassen

Lassen is het verbinden van materialen door druk en/of warmte. Het materiaal op de verbindingsplaats wordt in vloeibare toestand gebracht, waardoor de materialen aan elkaar kunnen worden verbonden. Bij Snaas gebruiken wij robotlassen en handlassen om deze verbinding voor elkaar te krijgen. 

Perforeren en profileren

Perforeren en profileren

Bij Snaas is het mogelijk om metaal te laten perforeren en profileren. Dit gebeurt nauwkeurig en volautomatisch met speciale gereedschappen. Wij bieden klantspecifieke oplossingen in een korte tijd. 

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Jan Poel

0229-284745
Contact opnemen