Over ons

Snaas Metaalwaren is al meer dan veertig jaar een begrip op het gebied van metaalbewerking, poedercoating en magazijnstellingen. Binnen onze omvangrijke productieruimte van 7000 m2 bewerken we plaat, buis, strip en band in diverse materiaalsoorten als staal, roestvast staal en aluminium tot halffabrikaat of eindproduct. Inclusief poedercoating. Van project tot seriewerk. Met inzet van goed opgeleide vakmensen en een actueel machinepark.

Snaas Metaalwaren

Binnen de industrie neemt metaal een allesoverheersende plaats in. Kwaliteit is hierbij van doorslaggevende betekenis. Daarom stelt u hoge eisen aan de functionaliteit en duurzaamheid van de metalen onderdelen.

Innovatie en opleiding

Snaas Metaalwaren hecht veel belang aan innovatie en opleiding. Daarom zijn wij oa. lid van de Federatie Dunne Plaat en nemen we deel in het Smart Industry netwerk. Hierin werken bedrijven en instellingen samen die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry. We zijn er trots op de titel Smart Industry ambassadeur te mogen voeren.

Daarnaast hebben we uitstekende contacten met scholen en kennisinstellingen als bv. TNO, en zijn we een Kenteq erkend leerbedrijf. Kenteq is het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Regelmatig leiden we BOL en BBL leerlingen op tot metaalbewerker of plaatwerker.

Advies hoog in het vaandel

Snaas Metaalwaren wordt dagelijks geconfronteerd met de praktijk. Dat levert een forse dosis ervaring en expertise op. Adviseren is onze kracht: welke oplossingen passen het best bij uw wensen? Gericht op kwaliteit en duurzaamheid, met alle aandacht voor uw specifieke eisen.

Onze bijdrage bestaat uit het adviseren over de haalbaarheid binnen rendabele perspectieven. Uit technische tekeningen waarin alle specificaties haarscherp zijn vastgelegd. Via onze praktijkgerichte adviezen komt u tot verrassende ideeën, die het eindproduct ten goede komen en waarmee u vaak ook nog op de kosten bespaart. Uiteraard bent u ook verzekerd van een punctuele productie.

Service van Snaas

Het ervaren en goed opgeleide team van veertig medewerkers en de gestroomlijnde organisatie staan garant voor kwaliteits-producten. Continuïteit en integriteit vormen hierbij de belangrijkste kernwaarden. Gewoon prettig samenwerken met u als klant en doen wat we beloven. Dat is wat u van ons verwacht. Simpel.

Over ons

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Jan Poel

0229-284745
Contact opnemen