Snaas in het NHD

Snaas is genomineerd voor de NHN Business Awards. De komende weken worden alle genomineerden bezocht door de jury. Bij Snaas hebben wij dit bezoek al gehad. Daarnaast worden de genomineerden uitgelicht in het Noordhollands Dagblad. Zo ook Snaas. Met een prachtig artikel en interview wordt ons familiebedrijf omschreven. Lees hieronder het eerste stuk van het artikel.

Familiebedrijf Snaas sterk in afvalcontainers

Snaas Metaalwaren op Hoorn-80 heeft zich in bijna een halve eeuw ontwikkeld tot een landelijke specialist in het ontwerpen en produceren van afvalcontainers. Het familiebedrijf uit 1971 doet een gooi naar de NHN Business Award in de categorie MKB Midden. “Meedoen is leuk. De olympische gedachte van ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ spreekt ons ook aan. Maar als je zover komt dat je tot de drie kanshebbers behoort wil je ook winnen. Laat daar geen misverstanden over bestaan”, zegt Norbert Snaas (49).

Met zijn neef Jeroen (46) vormt hij sinds 2000 de derde generatie Snaas die de touwtjes bij de bloeiende onderneming in handen heeft. Opa Niek legde in 1971 de basis voor Snaas Metaalwaren op Hoorn-80. De zonen Leo en Aat namen naderhand de teugels over. Het bedrijf is sterk gegroeid. En dat komt volgens Norbert Snaas vooral door de markt voor afvalinzameling. “Wij maken metalen afvalcontainers, zowel boven- als ondergronds. In eigen huis ontworpen en vervaardigd.”

Benieuwd naar het volledige artikel? Klik dan hier om het te lezen.

U kunt nog stemmen

Op 29 november is de finalepitch van de NHN Business Awards. Tot die tijd kunt u op ons stemmen voor de publieksprijs. Klik hier om uw stem op ons uit te brengen. Wij danken u voor uw stem!

Terug naar overzicht
Snaas in het NHD