Snaas ambassadeur WerkBij Westfriesland

Snaas ambassadeur WerkBij Westfriesland Op 10 april is het online platform WerkBij Westfriesland gelanceerd. Op dit platform vinden bedrijven en jong talent elkaar en worden ze aan elkaar verbonden. WerkBij Westfriesland is een social media platform waar Westfriese bedrijven en jonge talenten elkaar ontmoeten.

 

Wat is WerkBij Westfriesland?

WerkBij Westfriesland is een initiatief en project van de Regionale Economische Agenda van Westfriesland. Het doel is om jongeren van 16 tot en met 23 jaar te interesseren voor het werken en leren in de regio van Westfriesland. Via het platform kunnen bedrijven de jongeren volgen tijdens en na hun studie. Zowel bedrijven als de jongeren kunnen zichzelf profileren en voorstellen via www.werkbijwestfriesland.nl. Daarnaast is WerkBij een handige tool voor het Westfriese onderwijs om studenten en docenten kennis te laten maken met het Westfriese bedrijfsleven.

Snaas Metaalwaren vindt dit een prachtig initiatief en is daarom ambassadeur van WerkBij Westfriesland. Wij vinden het belangrijk om jonge talenten te stimuleren voor het werken en leren. Jongeren hebben de toekomst en moeten gestimuleerd worden om zich verder te ontwikkelen.

Samenwerking met WerkBij Westfriesland

Westfriese gemeenten werken samen met de Westfriese Bedrijven Groep, het ROC Horizon, AOC Clusius, de Koninklijke Metaalunie, Social Blue, de Clipjesfabriek en De Selectie om de perfecte match mogelijk te maken. Daarnaast treden negen technische bedrijven uit Westfriesland, waaronder Snaas Metaalwaren BV, op als trendsetter en ambassadeur. Wij zijn één van de eerste gebruikers van het platform en hopen hiermee jong talent te stimuleren en op te leiden.

 

 

Terug naar overzicht
Snaas ambassadeur WerkBij Westfriesland